Om Olgas Skafferi

Hej och välkommen till www.olgasskafferi.se!

Detta är en sida som kommer handla främst om kost, matlagning och recept. Men även olika former av träning kommer att behandlas här! Jag som startade och driver sidan primärt heter Olga och kom till Sverige från Ryssland som 12 åring. Idag är jag 32 och hoppas att min svenska ska hålla måttet! 🙂

Idén föddes när flera av mina vänner kommenterade på hur välfyllda mina skafferier var med mat och kryddor. ”Olgas Skafferi” kallade dom mina skåp för och en idé var född.

Drivkrafter bakom Olgas Skafferi

olgas skafferi

Min passion har sedan barnsben varit att laga god och nyttig mat. Detta intresse väcktes redan i Ryssland där mamma och mormor lagade massor av mat varje dag. Det var som ett heltidsjobb för dom, men dom älskade det och denna kärlek kände jag av och snappade upp snabbt.

Jag har även på senare åren börjat träna mer och mer intensivt och det är min passion nr.2. Jag älskar vanlig löpning och promenader men har även börjat med gymträning det senaste året. Först var det mest fokus på funktionell träning, men nu använder jag även fria vikter.

Anledningen till att jag började träna var delvis insikten att jag började bli lite fet och slapp. När jag började träna fick jag en mycket större aptit. Efter att ha läst på mer om kosthållning vid träning insåg jag hur viktigt det är med rätt mat om man ska kunna träna bra.

Kost och träning går liksom hand i hand har jag insett. Båda behövs i en bra symbios om man ska lyckas. Om man tänker sig kroppen som ett fordon behöver det ju bra bränsle för att kunna köra snabbt och länge!

Så det är grundtanken bakom sidan. Att skriva artiklar, recensioner och guider inom kost och träningsvärlden!

Hoppas ni kommer få ut något nyttigt av sidan! Klicka här för att komma i kontakt med mig eller någon annan på sidan.