Grilla mera!

Hos oss är det grillad mat nästan hela året, men när det blir höst så tar vi in den i förrådet istället för att ha den ute, så det är väl egentligen den stora skillnaden. Då vi älskar att grilla så blir det mycket kul grejer som hamnar på grillen och en sak är säker och det är att man verkligen kan ta ut svängarna med grillning, för nästan allting smakar gott efter att det hamnat på grillen! Nu är det ju knappast så att det är något unikt för vår familj att gilla grillad mat, men jag tycker ändå att det kan vara värt att slå ett slag för mer grillning, därav rubriken i detta inlägg!

Vad är det då man kan kasta på grillen som man kanske inte tänker på som typisk grillmat? Främst är det väl frukt, bröd och aluminiumpaket som kan innehålla precis vad som helst som jag tycker att alla som inte redan testat ska testa! Det blir ganska lätt att man hamnar i kött/fisk och halloumi- träsket när man grillar, men det finns så mycket annat som smakar toppen av att vara på grillen! Jag brukar lägga feta med kryddor och lite citron i aluminiumfolie på grillen istället för att använda ugnen till det, så har du inte testat det ännu så gör det! Det smakar nästan lika gott som när man äter det i Grekland!

Att slänga på frukter och en massa grönsaker är alltid bra och det fina grillytan som man får gör att det ser extra aptitligt ut och det gör att kidsen (om de finns några sådana i familjen) gärna tar lite extra av det gröna och det blir man ju alltid lika glad av att se!

You may also like