Att hålla sig i form trots en stor aptit!

Mitt röda promenadband

Hej bloggen!

I detta inlägg tänkte jag prata lite om hur jag personligen försöker hålla mig i form. Som ni säkert vet så älskar jag god mat. Och jag är även en sådan person som tycker om att äta mycket åt gången! Detta kan ju såklart vara ett problem i längden.

Jag har tidigare haft lite problem med övervikt, men som jag tidigare skrivit så har jag fått upp ögonen för träning och det är ett stort intresse för mig nuförtiden.

Promenadband för att underlätta träningen!

Som jag tidigare skrivit älskar jag att vara ute och promenera. Dock har jag en ganska kraftig pollenallergi, så vissa perioder på året är det inte kul att vara utomhus. Som om inte det vore nog så har jag även problem med kyla, jag blir väldigt snabbt och lätt frusen. Därför är ett promenadband inomhus ett toppenbra alternativ för mig. Jag har länge funderat på att köpa ett, och nu äntligen för en vecka sen gjorde jag det! Jag hittade en bra sida om promenadband och köpte ett Viking Sport som rekommenderades där.

Mitt gåband har inte kommit än men enligt Sporttema ska det komma senast nästa vecka. Jag är riktigt förväntansfull! Självklart är det roligare att promenera utomhus, men vi bor ganska centralt och jag vill helst ta mig ut till ett grönområde för att promenera. Då måste jag antingen ta bilen eller åka kollektivt. Då förlorar jag massor av tid och det är tyvärr inget jag kan göra varje dag…

Att då istället bara gå ner i källaren och ta en rask promenad på bandet i 3o minuter kommer ju va GULD! Jag hoppas bara att bandet håller en tillräckligt hög kvalité. Jag funderade också på att köpa ett löpband då jag även gillar att jogga. Men de kostar minst 6-7000 eller ännu mer, så det känns inte värt.

Andra sätt att hålla igång på

Just promenader och löpning är kanske det effektivaste för att hålla vikten nere. Men att kombinera detta med styrketräning på gym och liknande tror jag bara är bra! Det är bra för hela kroppen såsom; hjärtat, nervsystem, hormoner och allt vad det heter.

Jag kommer att skriva mer om vad jag tränar för styrketräning längre fram har jag planerat!

Nedanför är en bild på mitt fina röda promenadband som förhoppningsvis kommer på måndag 🙂

Mitt röda promenadband

Tack för denna gång. Ta hand om er så hörs vi! Kontakta mig här.

You may also like